NATIONAL COMMITTEE OF NORTH MACEDONIA IN CIGRE
MAKO CIGRE web portal works with JavaScript enabled.
Please enable Javascript in your browser!

МАКО СИГРЕ на гости кај ФЕИТ Алумнни

МАКО СИГРЕ оваа година прославува 20 години од основањето. Во овие 20 години организиравме 8 советувања и повеќе други активности.

More ...